Efektet anësore të Botox: Ajo që duhet të dini

Efektet anësore të Botox: Ajo që duhet të dini

përmbledhje

botox (onabotulinumtoxina) është një ilaç me recetë me emër markë. Miratohet nga Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) për të:

  • Trajtoni disa lloje të fshikëzës tepër aktive tek të rriturit e caktuar
  • Trajtoni hiperhidrozën e rëndë axillary në të rriturit
  • < Li> Trajtoni dystonitë e qafës së mitrës tek të rriturit

  • Trajtoni strabismusin tek të rriturit, si dhe fëmijët e moshës 12 vjeç dhe më të vjetër Fëmijët e moshës 5 vjeç e më të vjetër
  • Trajtoni blepharospazëm (ndezje të pakontrollueshme) të lidhura me dystoni, tek të rriturit, si dhe fëmijët e moshës 12 vjeç e më të vjetër Moshat 2 vjeç dhe më të vjetër
  • Parandaloni dhimbjen e kokës të shkaktuara nga migrena kronike (afatgjatë) tek të rriturit
  • Përbërësi aktiv: onabotulinumtoxina
  • Klasa e drogës: Neurotoksina
  • Forma e drogës: Zgjidhje e lëngshme e dhënë nga injeksioni intramuskular, intradermal ose intradetrusor

Si ilaçet e tjera, Botox mund të shkaktojë efekte anësore.

Es gibt keine solche Achterbahnfahrt, wenn Sie ein Low-Gi-Essen essen.

Es gibt keine solche Achterbahnfahrt, wenn Sie ein Low-Gi-Essen essen.

ABGESCHÄFTE ESSCHABE MEINE BESCHREIBUNG DER SPRINGS UND GROSS und kann dasselbe für Sie und Ihr Training tun. des internationalen Bestsellers die Geheimnisse von Menschen, die nie krank werden, und der Coautor mit RIP Esselstyn von der Motor 2 -Diät. Er ist auch Herausgeber des Bestseller Nr. 1 der New York Times, Forks Over Messer. Stone, der mehr als dreißig Bücher und zahlreiche Zeitschriftenartikel geschrieben hat oder Ghostwritten geschrieben hat, lebt in New York und folgt einer pflanzlichen Diät.